tag:blogger.com,1999:blog-8448731690020422245.post2358071439157598089..comments2023-11-17T09:26:05.911+01:00Comments on Pieczywo na zakwasie: Vermont SourdoughMarysiahttp://www.blogger.com/profile/12614956577596979231noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8448731690020422245.post-86835525246842129512013-08-07T18:07:07.980+02:002013-08-07T18:07:07.980+02:00Dziękuję :). Chyba nie bez powodu ten chleb jest t...Dziękuję :). Chyba nie bez powodu ten chleb jest tak popularny.Marysiahttps://www.blogger.com/profile/12614956577596979231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8448731690020422245.post-6502449065181771302013-08-07T14:02:28.491+02:002013-08-07T14:02:28.491+02:00Świetnie Ci sie upiekł. Bardzo lubię takie owalne ...Świetnie Ci sie upiekł. Bardzo lubię takie owalne w przekroju chleby. Widać jak bardzo rwał sie do góry, jaka w nim była duża chęć rośnieęcia. Do listy dołaczony. Dziekuję :)wislahttps://www.blogger.com/profile/02204226245400029210noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8448731690020422245.post-45446445267597668002013-08-07T13:08:01.444+02:002013-08-07T13:08:01.444+02:00Już poprawiłam, "zjadło" mi sól :). Ma b...Już poprawiłam, "zjadło" mi sól :). Ma być 9 g soli i całość przygotowanego wcześniej zaczynu. Naprawdę warto ten chlebek zrobić, to najładniejszy, jaki mi dotąd wyszedł - a przy tym pyszny :).Marysiahttps://www.blogger.com/profile/12614956577596979231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8448731690020422245.post-63317401958207495062013-08-07T13:00:02.032+02:002013-08-07T13:00:02.032+02:00Wygląda idealnie! Muszę ukraść ci przepis :) Mam t...Wygląda idealnie! Muszę ukraść ci przepis :) Mam tylko pytanie, w składnikach na ciasto właściwe jest napisane 9 g zaczyn, co to znaczy? Daktyle w czekoladziehttps://www.blogger.com/profile/07717924974824231127noreply@blogger.com