tag:blogger.com,1999:blog-8448731690020422245.post7682755390670764678..comments2023-11-17T09:26:05.911+01:00Comments on Pieczywo na zakwasie: Barm Bread - chleb na zaczynie piwnymMarysiahttp://www.blogger.com/profile/12614956577596979231noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-8448731690020422245.post-36088048439298501162016-03-09T13:30:18.969+01:002016-03-09T13:30:18.969+01:00hm... a piwo porter może być? bo zostało mi 250ml ...hm... a piwo porter może być? bo zostało mi 250ml z gulaszu ... ochotników na wypicie nie ma , do zlewu żal wylać , z Pani strony korzystam średnio 4 razy w tygodniu by zaskoczyć rodzinę nowym chlebem,które zawsze wychodzą noi teraz pojawił się dylemat czy jak dodam portera zamiast jasnego to też wyjdzie :)?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12065702966148932594noreply@blogger.com